Affischer

Vi trycker din bok

Informations- och PR-material

Vi trycker dina visitkort, flygblad, affischer och foldrar

Behöver ni trycka affischer eller större flygblad, så gör vi jobbet snabbt, enkelt och till bra priser.

Vi trycker affischer upp till storlek 320 x 450 mm, ej utfallande. Vill du ha tryck ända ut i kanten gäller formatet 297 x 420 mm (A3). Vi använder vanligtvis ett hårdvalsat, högvitt papper på 90 gram, med en slät yta som återger bild och text perfekt.

Önskar du ha utfallande bilder eller färgfält (dvs där trycket går ända ut i kanten), måste du lägga med 5 mm i skärmån.

AntalA3 eller störreA4
1-9 st 10,40 kr/st 7,55 kr/st
10-49 st 6,24 kr/st 3,74 kr/st
50- 5,60 kr/st 3,50 kr/st

Priserna är exklusive moms. Fraktkostnaden till en adress inom Sverige bjuder vi på, ifall beställningen överstiger sammanlagt 400 kr - i annat fall tillkommer frakt- och expedieringskostnad på 100 kr/beställning (70 kr vid avhämtning i butiken på Skolgatan 41, Umeå).

Priserna gäller vid inlämnande av tryckfärdig pdf. Vid behov av justering av fil tar vi ut en fast kostnad på 520 kr, exkl moms.

Har du flera motiv i samma format (exempelvis A3) som du vill trycka i samma antal - exempelvis 5 motiv och 10 ex vardera så räknas det som en körning - alltså 50 ex till ett pris av 5,60 kr/st.

Papper

Vårt standardpapper för affischtryck är ett hårdvalsat, högvitt papper på 90 gram, som ger en bra bildåtergivning.

Tillägg

  • Vill du ha en lyxigare produkt rekommenderar vi ett silkbestruket papper på 170 gram. Pristillägget för detta tjockare papper är 0,80 kr/st.
  • Vill du trycka dubbelsidigt? Inga problem. Pristillägget för dubbelsidigt fyrfärgstryck är 1,50 kr/st.

Lägg din beställning

Skicka oss ett ebrev med uppgift om antalet affischer, samt originalet som en pdf-fil. Vid större filer rekommenderar vi www.skickafilen.se.

Vår epostadress: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

tryckning.nu | trycka bok.se

tryckning.nu | tryckabok.se drivs av h:ström - Text & Kultur AB. Förutom tryckeriet driver vi ett av Norrlands största antikvariat med runt 80.000 katalogiserade böcker och ett bokförlag med drygt 250 utgivna titlar. Vi publicerar även två tidskrifter, dels Tidningen Kulturen (en nättidskrift som du finner på www.tidningenkulturen.se), dels tidskriften Subaltern. Vårt fokus är god skönlitteratur och humaniora. 

Sedan hösten 2016 finns vi på Skiftesvägen 6, Grisbacka, Umeå. Här huserar vi i en lokal på dryga 1000 kvm i närheten av Ume älv. Våra ordinarie besökstider är 11-16. 

Här hittar du oss