Visitkort

Vi trycker din bok

Informations- och PR-material

Vi trycker dina visitkort, flygblad, affischer och foldrar

Behöver ni trycka visitkort, stämpelkort eller andra mindre kort, så gör vi jobbet snabbt, enkelt och till bra priser. 

AntalEnkelsidigt, färgDubbelsidigt, färgEnkelsidigt, svartvittDubbelsidigt, svartvittDubbelsidigt, färg/svartvitt
100 st 1 kr/st 2 kr/st 0,80 kr/st 1,60 kr/st 1,80 kr/st
200 st 0,80 kr/st 1,80 kr/st 0,60 kr/st 1,40 kr/st 1,60 kr/st
201- 0,74 kr/st 1,76 kr/st 0,54 kr/st 1,34 kr/st 1,54 kr/st

Priserna är exklusive moms. Fraktkostnaden till en adress inom Sverige bjuder vi på, ifall beställningen överstiger sammanlagt 400 kr - i annat fall tillkommer frakt- och expedieringskostnad på 100 kr/beställning.

Priserna gäller vid inlämnande av tryckfärdig pdf. Vi formger och färdigställer gärna ett original till er, för ett fast pris på 520 kr, exkl moms. Det är naturligtvis en engångskostnad - vi sparar filerna hos oss i åtminstone 1 år, så behöver ni nytrycka visitkorten gäller endast tryckkostnaden.

Papper

Vid dubbelsidigt tryck där ena sidan är tänkt att stämplas eller antecknas på, använder vi ett enkelsidigt bestruket papper på 260 gram. I övriga fall använder vi ett dubbelsidigt bestruket papper på 300 gram.

Lägg din beställning

Skicka oss ett ebrev med uppgift om antalet kort, samt originalet som en pdf-fil. Om vi ska ordna ett original till er, sänd oss det material vi behöver: text, högupplöst logotyp osv. Vid större filer (+10mb) rekommenderar vi www.skickafilen.se.

Vår epostadress: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

tryckning.nu | trycka bok.se

tryckning.nu | tryckabok.se drivs av h:ström - Text & Kultur AB. Förutom tryckeriet driver vi ett av Norrlands största antikvariat med runt 80.000 katalogiserade böcker och ett bokförlag med drygt 250 utgivna titlar. Vi publicerar även två tidskrifter, dels Tidningen Kulturen (en nättidskrift som du finner på www.tidningenkulturen.se), dels tidskriften Subaltern. Vårt fokus är god skönlitteratur och humaniora. 

Sedan hösten 2016 finns vi på Skiftesvägen 6, Grisbacka, Umeå. Här huserar vi i en lokal på dryga 1000 kvm i närheten av Ume älv. Våra ordinarie besökstider är 11-16. 

Här hittar du oss