Information om olika bindningar

Vi trycker din bok

Tryck din egen bok

Snygga böcker till ett bra pris

Hos oss har du möjlighet att trycka din bok i en mindre upplaga, för att kanske bara sprida den bland dina vänner och bekanta, eller för att testa dina vingar som författare, eller helt enkelt för att du tröttnat att vänta på förlagens allt mer ansträngda utgivningsplaner.

Tryck en bokVälj din bindning


Mjukband

Vårt mjukband är det mest populära formatet och du får mest för pengarna: en professionell bok med mjuka pärmar och bra bindning. 

Läs mer om MJUKBAND


Hårdband

Vårt hårdband är en limbunden bok med hårda pärmar, ett perfekt alternativ för dig som vill ha en rejäl bok med bra bindning. Mer information kommer


Spiralband

Vårt spiralband är en bok med hållbar och smidig bindning, lämplig för manualer, kokböcker, läroböcker och instruktionsböcker.

Läs mer om SPIRALBAND

tryckning.nu | trycka bok.se

tryckning.nu | tryckabok.se drivs av h:ström - Text & Kultur AB. Förutom tryckeriet driver vi ett av Norrlands största antikvariat med runt 80.000 katalogiserade böcker och ett bokförlag med drygt 250 utgivna titlar. Vi publicerar även två tidskrifter, dels Tidningen Kulturen (en nättidskrift som du finner på www.tidningenkulturen.se), dels tidskriften Subaltern. Vårt fokus är god skönlitteratur och humaniora. 

Sedan hösten 2016 finns vi på Skiftesvägen 6, Grisbacka, Umeå. Här huserar vi i en lokal på dryga 1000 kvm i närheten av Ume älv. Våra ordinarie besökstider är 11-16. 

Här hittar du oss